HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cizre’de polis aracına roketatarlı saldırı: 2 polis yaralı

Cizre'de izinsiz gösteri düzenleyen guruba müdahaleye giden polis zırhlı aracına düzenlenen roketatarlı saldırıda 2 polis yaralandı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde izinsiz gösteri düzenlemek isteyen yüzleri maskeli göstericilere polis müdahale etti. Polisin müdahale ettiği guruptan Zırhlı araca yapılan roketatarlı saldırıda 1 polis yaralandı.

Cizre'de Sur Mahallesi otogar mevkiinde izinsiz gösteri düzenlemek isteyen yüzleri maskeli bir gurup gösterici olay yerine sevk edilen polis zırhlı araçlarına Molotof Kokteyli ve ses bombaları ile saldırdı. Polis guruba gaz bombaları ile müdahale ederek göstericileri dağıtmaya çalıştı. Bu esnada gurup arasından polis zırhlı aracına roketatarla saldırı düzenlendi. Atılan roketatar mermisinin isabet ettiği zırhlı araçta bulunan O.K ile A.T yaralandı. Zırhlı araçta maddi hasar oluştu.Saldırının ardından takviye olarak olay yerine çok sayıda zırhlı araç sevk edildi.

Yaralı polis memurları olay yerinde bulunan başka bir zırhlı araçla Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı polis memurları O.K ile A.T'nin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler