HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cizre’de zırhlı polis aracının ezdiği beş yaşındaki Hakan Sarak hayatını kaybetti

Şırnak’ın Cizre ilçesinde sokakta oynarken zırhlı polis aracının çarptığı beş yaşındaki Hakan Sarak, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Cizre’de zırhlı polis aracının ezdiği beş yaşındaki Hakan Sarak hayatını kaybetti

Akşam saatlerinde sokakta oynayan Hakan Sarak’a, devriye dolaşan polise ait zırhlı araç çarptı.

Ağır yaralanan ve yakınları tarafından Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Sarak’ın ilk müdahaleden sonra Batman’a sevk edilmesi kararlaştırıldı.

Beş yaşındaki Sarak, ambulansla Batman’a götürüldüğü yolda hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Hakan Sarak’ın cenazesi otopsi için yeniden Cizre Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Şırnak Valiliği: Zırhlı aracın çarptığı çocuğun ölümü ile ilgili soruşturma sürüyor

Şırnak Valiliği, Cizre ilçesinde dün akşam saatlerinde polise ait zırhlı bir aracın çarptığı 5 yaşındaki çocuğun ölümü ile ilgili adli ve idari soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Cizre ilçesinde dün saat 11.00 sıralarında Nur mahallesinde seyir halinde olan Çevik Kuvvet'e ait zırhlı bir aracın kazaen 2011 doğumlu bir çocuğa çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında; çocuk yaralı olarak Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış, ilk müdahalenin ardından Batman Devlet Hastanesine sevk edilmiş, yolda hayatını kaybetmiştir. Konu ile alakalı adli ve idari tahkikat devam etmektedir" denildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler