HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çocuğunu döverek öldürdüğü iddia edilen anne adliyede

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, eşinin evi terk etmesi sonrası birlikte yaşadığı üç çocuğundan ortancasını döverek ölümüne yol açtığı öne sürülen 26 yaşındaki A.E., adliyeye sevk edildi.

Çocuğunu döverek öldürdüğü iddia edilen anne adliyede

Olay, dün saat 12.30 sıralarında, Eyrek Mahallesi Rahman Apartmanı'nın üçüncü katında meydana geldi. Kahramanmaraş'tan 4 ay önce Nazilli'ye taşınan ve bir süre sonra elektrik ustası olan 34 yaşındaki kocası A.E. tarafından terk edildiği için çocukları 6 yaşındaki Y.E., 1 yaşındaki C.E ve 3 yaşındaki Mert E. ile birlikte yaşamaya başlayan A.E., geçen hafta ortanca çocuğuna şiddet uyguladı.

Komşuların şikayeti üzerine eve gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan küçük Mert, tedavisinin ardından darp raporu düzenlenerek taburcu edildi. Çocuklar, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne teslim edildi. İnceleme başlatan yetkililer, çocuğuna şiddet uyguladığı iddia edilen ve polis merkezinden serbest kalan anne A.E'ye çocukları teslim etti.

Dün tekrar evden gürültü duyan komşuların ihbarı üzerine eve gelen polis, küçük Mert'in nabzının atmadığını belirledi. Eve çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı kalp masajına rağmen küçük Mert, hayata döndürülemedi. Mert'in cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Anne A.E., gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Mahalle sakinleri, anne A.E.'ye tepki gösterdi. Diğer iki çocuk ise polis tarafından bir kez daha Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne teslim edildi. İfadesine başvurulan baba A.E. ise serbest bırakıldı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Emniyetteki ilk ifadesinde "Sadece birkaç tokat vurdum. Ranzadan düştü" dediği öğrenilen anne A.E.'nin sorgusunda konuşmadığı belirtildi. Sabah sağlık raporu için önce hastaneye götürülen A.E., emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler