HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çocuk istismarcısı yakalanacağını anlayınca intihar girişiminde bulundu

Adana’da, 11 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan 51 yaşındaki D.A. yakalanacağını anlayınca intihara kalkıştı. Zanlının evine kapıyı kırarak giren polis ekipleri, D.A.’yı kendisini karnından bıçaklamış bir şekilde buldu. Polisleri karşısında gören D.A. bıçağı boğazına dayadı. Polis ekiplerinin uzun uğraşı sonucu D.A.’nın elinden bıçak alındı. Daha sonra D.A. yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Zanlının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, 30 Temmuz Pazar günü Havut Mahallesi’nde bahçe içerisinde D. A. (51), 11 yaşındaki H.T.’ye cinsel istismarda bulundu. Daha sonra D.A. izini kaybettirdi.

Polis ekipleri her yerde D.A.’yı ararken, polis merkezi şahsın evine geldiği ihbarını aldı. Polis ekipleri D.A.’nın evini kontrol ettiğinde evin kapalı olduğunu görmesi üzerine, eşine haber verildi.

Evlerine gelen eşi S.A. evin içeriden sürgüyle kapalı olduğunu fark etti.

BIÇAĞI BOĞAZINA DAYADI

Bunun üzerine polis ekipleri kapıyı kırarak içeri girdiğinde, kendisini karnından bıçaklamış bir şekilde D.A.’yı buldu. Polisleri karşısında gören D.A. bıçağı boğazına dayadı. Polis ekiplerinin uzun uğraşı sonucu D.A.’nın elinden bıçak alındı. Daha sonra D.A. yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Zanlının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Öte yandan, D.A’nın polis ekiplerinin kendisini yakalayacağını öğrenmesi üzerine canına kıymaya kalktığı ileri sürüldü. (İHA)


En Çok Aranan Haberler