HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çocuklara kasapta sünnet

Çocuklara kasapta sünnet

Sakarya'nın Geyve ilçesinde belediye tarafından düzenlenen şölende, çocukların bir kasap dükkanında sünnet ettirilmesi, tepkilere neden oldu.

Geyve Belediyesi tarafından yaptırılan iş merkezinin açılışı ve sünnet şöleni nedeniyle etkinlik düzenlendi.

Etkinlikte, ailelerinin maddi durumu iyi olmayan 50 çocuk sünnet ettirildi. Katlı pazaryerine kurulan yataklara yatırılan çocuklardan 12 tanesi, Gazi Geyve iş merkezinde ki bir kasap dükkanına götürülerek, burada sünnet edildi.

Kasabın masasına yatırılan çocuklar, zabıtanın da yardımıyla tek tek sünnet oldu. Çocukları kasap dükkanında sünnet edilen ailelerden bazıları duruma tepki gösterdi.

Sünnet şöleninin ardından Ankara'ya giden ve telefonda açıklama yapan Geyve Belediye Başkanı Mehmet Kır ise, sünnet olan çocukların sağlık durumlarının iyi olduğunu söyleyerek, "Bu sünnet şölenini her yıl düzenliyoruz. Çocuklar sağlık memurları tarafından sünnet edildi. Kasap dükkanı ise boş bir dükkandı. Orası bir süre önce boşaltılmıştı" dedi.

Kasap dükkanında sünnet olayıyla ilgili olarak Geyve Kaymakamlığı'nın da inceleme başlattığı öğrenildi. Kaymakam Seyfettin Azizoğlu, "Bizden herhangi bir yardım istenmedi. Eğer böyle bir olay varsa gerekeni yaparız" dedi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler