HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çocuklarını öldürmekle tehdit ettiği kadınlara fuhuş yaptırdı

Adana'da biri amcasının kızı olmak üzere 3 kadını çocuklarını öldürmekle tehdit edip fuhuş yaptırdığı ileri sürülen 1 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, İnci P. (27) adlı kadın Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği'ne gelerek ihbarda bulundu. Genç kadının, amcasının oğlu olan Ayhan P.'nin (39) nişanlısının cezaevine girmesinden sonra kendisini zorla erkeklere pazarladığını belirterek, "Ceyhan'a gezmeye götürüyorum diye beni götürdü. Burada beni tehdit ederek bir erkekle birlikte olmamı istedi. Ben de korkup oldum. Benim ilk evliliğimden olan çocuğumu öldürmekle tehdit etti. Ben fuhuş yapmak istemiyorum ama sürekli çocuğumu öldürmekle tehdit etti. Üstelik Ayhan P. nişanlımın kız kardeşini kaçırıp ona da zorla tecavüz etti. Ayrıca benim gibi Nehir S. (23) ve Çiğdem T. isimli kadınları da çocuklarını öldürmekle tehdit edip fuhuş yaptırıyor" dediği öğrenildi.

Bunun üzerine harekete geçerek, İnci P.'nin ismini verdiği 2 kadını bulan polis, o kadınların da ifadelerini aldı. Her iki kadın da İnci P.'nin söylediklerini doğrulayıp Ayhan P.'nin çocuklarını öldürmekle tehdit edip fuhuş yaptırdığını söyledi. Bunun üzerine polis Ayhan P.'yi evinde gözaltına aldı. Zanlı suçlamaları kabul etmedi. Polis zanlıyı sorgusunun ardından adliyeye sevk etti. Şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tehdit ve şantajla kadınlara fuhuş yaptırmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler