HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çöp kamyonu ve işçi servisi çarpıştı

Başkent’te çöp kamyonu ile işçi taşıyan minibüsün çarpışması sonucu 10 kişi yaralandı.

Kaza, Altındağ Karapürçek Mahallesi 406. ile 421. Cadde kavşağında gece saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 421. Cadde'de seyir halinde olan Kamil İçbilir idaresindeki 06 DD 6048 plakalı Altındağ Belediyesi'ne ait çöp kamyonu, 406. Cadde'de seyir halinde olan Osman Bektaş kontrolündeki 06 BF 6698 plakalı Başgimpa Market'in işçilerini taşıyan servis minibüsü ile kavşakta çarpıştı.

[

****](http://video.mynet.com/habervideo/Cop-kamyonu-ve-isci-servisi-carpisti/1471930/)

Çarpışmanın etkisiyle yan yatan çöp kamyonu park halindeki iki kamyonete çarparken, savrulan servis aracı da kaldırımın üzerinde durabildi. Kazada çöp kamyonunda bulunan Kamil İçbilir, Necati Karataş, Ayhan Özata ve soy ismi öğrenilemeyen İsmail ile servis aracında bulunan Osman Bektaş, Bekir Demirkazma, Şerif Erdem, Cuma Kayretti, Celal Aybayrak ve Emre Gökçetin yaralandı. Çevredeki vatandaşlar durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Vatandaşlar, ekipler gelene kadar araçta sıkışan yaralıları kendi imkanlarıyla çıkarmaya çalıştı. Olay yerine gelen polis ikinci bir kaza ihtimaline karşı çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri araçtan çıkarılamayan yaralıları sıkıştığı yerden kurtardı. Yaralıların yerde yattığı kazada adeta can pazarı yaşandı. Yaralıların bazılarını ambulansa itfaiye ekipleri taşıdı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayı duyan servis aracındaki yaralıların mesai arkadaşları da olay yerine geldi. Yaralıların arkadaşları, yeteri kadar ambulans gönderilmemesine, yaralıların bekletilmesine tepki gösterdi.

Kaza sesini duyarak olay yerine gelen bir vatandaş, "Evde televizyona bakıyordum. Gümbürtü duydum, fırladım dışarı hemen. Çöp arabasının camını elimle kırdım. Oradaki yaralıları çıkardım. Sonra da karakola haber verdik. Ambulanslar geldi. Geri kalan yaralıları da itfaiye çıkardı" diye konuştu

Kaza nedeniyle kavşakta trafik bir süre kontrollü verildi. Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından trafik tekrar normale dönerken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler