HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çorlu’da kaza: 1 yaralı

Çorlu Atatürk Bulvarı üzerinde aynı istikamette seyreden iki aracın çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.

Çorlu’da kaza: 1 yaralı

TEKİRDAĞ (İHA) - Yaralı olay yerine gelen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

Çorlu’da Atatürk Bulvarı üzerinde Edirne’den İstanbul istikametine gitmekte olan iki otomobilin çarpışması soncusu 1 kişi yaralandı. Yaralı kadın, olay yerine gelen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İstanbul istikametine seyreden N. B. yönetimindeki 59 PR 182 plakalı otomobile Ü. G. idaresindeki 59 SC 467 plakalı otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada Ü. G.’nin yanında bulunan P. D. yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine 112 Acil Servis ekipleri ve polis ekipleri geldi. Kaza yerinde polis ekipleri trafiğin akışını sağlarken 112 ekipleri de yaralanan P. D.’yi ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hafif şekilde yaralanan ve sağlık kontrolünden geçen P. D.’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Meydana gelen trafik kazasıyla ilgili olarak Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı.

Güncel haberler


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler