HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çorum'da trafik kazası: 2 ölü

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde bir otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Çorum'da trafik kazası: 2 ölü

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 19.30 sıralarında Sungurlu-Ankara Karayolu'nun 3. kilometresinde Kumocağı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, Sungurlu İlçesi'nden Kırıkkale istikametine gitmekte olan Ümit Çuvaç (35) yönetimindeki 19 ER 300 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü Ümit Çolakçı ile otomobilde bulunan Uğur Gürel (42) olay yerinde hayatını kaybetti. Cesetler, Cumhuriyet Savcısı ve adli tabibin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Sungurlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ümit Çuvaç ve Uğur Gürel'in cenazeleri öğle namazını müteakip Sungurlu Ulu Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka mezarlığı'nda toprağa verildi. Kazada hayatını kaybedenlerden Ümit Çuvaç'ın evli ve 3 çocuk babası olduğu, Sungurlu Ziraat Bankası'nda şef olarak görev yaptığı, Uğur Gürel'in ise sanatçı Erman Güler'in ağabeyi olduğu öğrenildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler