HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çorum'da yangın

Çorum Gıda Toptancılar Sitesi’nde gıda, kozmetik ve deterjan ürünlerinin bulunduğu depoda çıkan yangında dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Çorum'da yangın

Çorum-Ankara karayolu üzerindeki bulunan Gıda Toptancılar Sitesi'nde Mehmet Şahin'e ait depoda, bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İşyerinden dumanlar yükseldiğini görensitebekçisiitfaiyeyi aradı. İhbar üzerine çok sayıda itfaiye ekibinin yanı sıra polis ve sağlık görevlileri sevk edildi. Depo içerisindeki gıda, kozmetik ve deterjanların etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. İtfaiye ekipleriparlayıcı ürünlerin fazla olması nedeniyle alevleri kontrol altına almakta zorlanıncaOrman İşletme Müdürlüğü'ne ait arazöz, Şeker Fabrikası'na ait itfaiye, İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait TOMA ile belediyeye ait sulama araçları da devreyesokuldu. Yaklaşık 2 saat süren yangın, güçlükle kontrol altına alındı. Yangına müdahale etmek isteyen 3 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.İtfaiye Müdürü İsmail Öğütverici, depo içerisindeki deterjan ve parlayıcı maddelerin yangını büyüttüğünü belirterek, şöyle dedi:

"İhbardan kısa süre sonra yangına müdahale ettik. Ancak içerideki deterjan ve parlayıcı maddeler yangının büyümesine neden oldu. 9 arazöz, 2 merdivenli araç, park ve bahçeler müdürülüğü sulama araçları takviyesinde yangını tamamen söndürdük. Yangının çıkış nedeni araştırılacak."

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler