HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dağlıca'da yaralanan uzman onbaşı, 14 gün sonra şehit oldu

Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Kemal Özata'nın cenazesi, Ankara GATA'da düzenlenen törenin ardından memleketi Konya'ya gönderildi.

ŞEHİT UZMAN ONBAŞININ CENAZESİ KONYA'DA

Türk Yıldızları'na ait uçakla Konya Havalimanı'na getirilen Şehit Özata'nın Türk Bayrağı'na sarılmış naaşı yakınları ve silah arkadaşları tarafından karşılandı. Uçaktan inen yakınları göz yaşlarına boğuldu. Havaalanında bekleyen ve Şehit Onbaşı'nın Türk Bayrağı'na sarılı tabutuna koşan yakınları da tabuta sarılarak göz yaşı döktü. Şehit'in uçaktan inen annesi Cennet, babası Mehmet ile kardeşlerini yakınları teselli etti.

NAAŞI BEKLEYEN ASKER AĞLADI

Şehit Uzman Onbaşı Özata'yı karşılamak için protolokde bekleyen bazı askerlerin de göz yaşı döktüğü görüldü. Askerlerin omuzunda uçaktan indirilen Şehit Onbaşı Özata'nın naaşı, cenaze aracıyla Beyhekim Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü. Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Kemal Özata'nın cenazesi yarın öğle namazının arıdından Musalla Mezarlığı'ndaki Namazgah olarak adlandırılan alanda yapılacak dini ve askeri törenden sonra Garnizon Şehitliği'ne defnedilecek. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler