HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Daha önce uçurumdan kurtarılan gencin ormanda cesedi bulundu

Bursa'da geçen yıl sivil savunma ekiplerinin Uludağ yamaçlarındaki uçurumdan kurtardığı genç, bu defa ormanda avcılar tarafından ölü olarak bulundu.

Daha önce uçurumdan kurtarılan gencin ormanda cesedi bulundu

Edinilen bilgiye göre, geçen yıl 4 Ağustos'ta merkez Yıldırım İlçesi Fidyekızık Mahallesi'nin üst kısmındaki ormanda yürüyüş yapmak isterken dengesini kaybederek düştüğü uçurumdan sivil savunma ekipleri tarafından kurtarılan 21 yaşındaki Adem Enes Yaşlı, 21 Kasım'da merkez Osmangazi ilçesi Beşyol Mahallesi'nde kaldığı yurttan kimseye haber vermeden ayrıldı.

Ailesi, bütün aramalara rağmen oğullarını bulamayınca durumu polise bildirdi. Ekipler gencin bulunması için araştırma başlattı. Enes Yaşlı'nın cesedi, dün akşam saatlerinde merkez Osmangazi ilçesi Karabalçık köyünde ormanlık alanda avcılar tarafından bulundu.

Savcılık, daha önce ölümden dönen gencin şüpheli bulunan ölümü üzerine soruşturma başlattı. 20 saat önce hayatını kaybettiği tahmin edilen gencin cesedi ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsiye kaldırıldı. Vücudunda herhangi bir darp ve cebir izine rastlanmayan Yaşlı'nın ölümün ardındaki sır perdesi otopsi neticesinde belli olacak. (İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler