HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Dayak' protestosuna polis müdahalesi

İstanbul'da 'Ramazan'da içki içiliyor' gerekçesiyle dayak atma olayını protesto eden gruba, polis TOMA ve gaz bombasıyla müdahale etti.

Beyoğlu Firuzağa'da dün akşam meydana gelen saldırı olayına ilişkin 3 kişi gözaltına alındı

Beyoğlu Firuzağa'da yaşanan saldırı olayını protesto etmek Firuzağa Meydanı'nda toplanan 300 kişilik gruba polis müdahale etti.

Sosyal medya üzerinden yapılan çağrılarla dün akşam Firuzağa'da yapılan saldırıyı protesto etmek isteyen bir grup Firuzağa Meydanı'nda toplandı. Grubun slogan atması üzerine polis uyarılarda bulunarak grubun dağılmasını istedi. Grubun dağılmaması üzerine polis gruba TOMA'dan sıkılan tazyikli suyla müdahale etti. Grup ara sokaklara dağıldı. Grup daha sonra tekrar meydana toplandı. sloganların devam etmesi üzerine polis bu kez gaz bombasıyla müdahale etti. Grup müdahalenin ardından ara sokaklara dağıldı. Bir süre meydanda bekleyen polis daha sonra oradan ayrıldı.

Dayak olayında 3 gözaltı

Beyoğlu, Firuzağa'da plakçıda düzenlenen müzik etkinliğine saldırı olayına ilişkin 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 kişi sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olay, Beyoğlu Firuzağa Mahallesi, Bostanbaşı Caddesi'nde bulunan Velvet Indieground Records adlı plakçıda önceki gün saat 21.00 sıralarında meydana gelmiş, Dünyaca ünlü 'Radiohead' grubunun internetten canlı yayınladığı konseri dinlemek için bir araya gelenler, biranda içeri giren yaklaşık 20 kişilik bir grubun saldırısına uğramış saldırıda 1 kişi başından yaralanmıştı.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler