HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dayak yiyen kadın ölüm korkusu yaşıyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, evine zorla giren bir kişi tarafından dövülerek hastanelik olan kadın ölüm korkusu yaşadığını söyledi.

Olay, Kdz.Ereğli ilçesinin Kavaklık Mahallesinde bir evde meydana geldi. Cuma akşamı Cemalettin Ç (25) tarafından saldırıya uğrayan Meryem Erdoğan (48) dört günlük tedavinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Evde uyuduğu sırada bir kişinin evin önüne geldiğini görünce polise haber verdiğini anlatan Meryem Erdoğan, şahsın içeri zorla girerek kendisini yumrukladığını söyledi.

Evinin pencerelerinde demir parmaklık olmadığı için sürekli korku içerisinde yaşadığını dile getiren kadın, ölümle tehdit edildiğini belirtti.

Olay anını gazetecilere anlatan Meryem Erdoğan, şöyle konuştu: "Ben yatağın üzerinde uyuyordum. Televizyon çalışıyordu. Bir tıkırtı duydum, camdan baktım ama kimseyi göremedim. Uyku sersemliğinde kalkmadım zaten. Polisi aradım. Asayiş mi geldi derken kaplan gibi camdan hopladı. Bana girişirken telefon yere düştü. Polis gelene kadar zaten beni etkisiz hale getirdi.”

Saldırganın kendisini yumruklayarak dövdüğünü ifade eden Meryem Erdoğan, şunları söyledi: "Beni oradan oraya çarptı. Zaten polisler o an geldi. Polisin geldiğini görünce beni bıraktı. Kapıda polisler aldı.”

Meryem Erdoğan, gazetecilerin'Daha önce tanıyor muydunuz' sorusuna "Aynı köydeniz ama mahallelerimiz ayrı. Uzak. Öyle bir tanışıklığımız yok. Aklım sırrım ermedi" diye yanıt verdi.

BANA ‘ÖLDÜRECEĞİM' DEDİ

Saldırgan hakkında savcılığa şikayette bulunduğunu söyleyen Meryem Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şikayette bulundum. Verdim dilekçeleri. Bana öldüreceğim dedi. 'Seni bu akşam öldüreceğim. Artık başka çare yok' dedi. Polis gelmese öldürüp bırakacaktı. Etkisiz hale girmiştim zaten"

Olay sonrası ambulansla hastaneye kaldırılan ve dört gün tedavi gören Meryem Erdoğan,sol gözü, kafatası ve sırtının acıdığını belirtti.

Kızını hastanede o halde görünce şok geçirdiğini anlatan anne Fatma Erdoğan (66) da saldırganın cezasını çekmesini istedi.

OLAY

Kdz. Ereğli'de daha önce derme çatma bir barakada yaşam mücadelesi verirken kaymakamlık tarafından kendisine prefabrike ev yapılan 48 yaşındaki Meryem Erdoğan, 28 Mart 2014 Cuma günü gece Cemalettin Ç'nın saldırısına uğradı. Saldırgan, Meryem Erdoğan'ı döverek tanınmaz hale getirdi. Olay sonrası Meryem Erdoğan ambulansla hastaneye getirildi. Saldırgan Cemalettin Ç ise çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

En Çok Aranan Haberler