HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dayakçı kızlara bir şok daha!

Trabzon'da evlerine çağırdıkları 3 kızdan ikisini dövdükten sonra görüntüleri sosyal medyadan paylaşan ve 46 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan 3 kıza bir kötü haber de üniversiteden geldi. Trabzon 4. Asliye Ceza Mahkemesi, Hasibe H., Nurçin Ç. ve Mihriban Y. hakkındaki iddianameyi kabul ederken, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden yapılan açıklama da dikkat çekti.

Trabzon'da sosyal medyada tartıştıkları kızları evlerinde dövüp kameraya alan 3 kıza okudukları üniversiteden uzaklaştırma cezası verildi.

Tartışıp evlerine çağırdıkları Esra K. ve Kübra T.'yi döven, görüntülerini de sosyal medyada yayınlayan 3 üniversiteli kız hakkındaki iddianameyi mahkeme kabul etti.

Trabzon 4. Asliye Ceza Mahkemesi, duruşma tarihi olarak 4 Temmuz'u belirledi. Hasibe H., Nurçin Ç. ve Mihriban Y.'ye bir darbe de okudukları Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden geldi.

3 arkadaş bir dönem uzaklaştırma cezası verdiklerini belirten Rektör Prof. Dr. Süleyman Baykal, "Adli boyut bitince dosyayı yeniden ele alacağız ve ikinci bir ceza daha vereceğiz' dedi. (Habertürk)


En Çok Aranan Haberler