HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dayakçı sevgili yakalandı

Başkent'te D.V, kız arkadaşı ve ablasına kendisini aldattığını iddiasıyla şiddet uyguladı yetmedi bu görüntüleri cep telefonuyla kaydedip sosyal medyada yayınladı.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, ''kendisini aldattığı'' iddiasıyla, kız arkadaşını ve ablasını darp eden genç ile 2 arkadaşı gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Keçiören'deki bir parkta, kız arkadaşıyla ablasını darp edip, olayı görüntüleyerek sosyal medyada paylaşan genç ve arkadaşlarıyla ilgili soruşturma başlattı. Polis, kız arkadaşını darp eden H.K. ile arkadaşı D.V. ve 18 yaşından küçük bir genci gözaltına aldı. Zanlılar, ifade işlemleri için Ankara Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE RESMİ BAŞVURU YAPTI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, "Ankara'nın Göbeğinde Görülmemiş Şiddet" başlığıyla haberleştirilen olayla ilgili gerekli girişimlerde bulunularak, şiddet içerikli videoda yer alan şahıslar hakkında Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne resmi başvurunun yapıldığını bildirdi.

Bakanlığın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Sosyal medyada yer alan ve 'Ankara'nın Göbeğinde Görülmemiş Şiddet' başlığıyla haberleştirilenkadına şiddet olayına ilişkin olarak, konu Bakanlığımıza ulaştığı andan itibaren gerekli girişimlerde bulunuldu. Şiddet içerikli videoda yer alan şahıslara ilişkin olarak Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne resmi başvuru yapıldı. Kadına karşı şiddetle mücadele konusunda kararlı olan Bakanlığımızın, konunun takipçisi olacağını kamuoyunun bilgisine sunarız."

EMNİYET'TEN AÇIKLAMA

Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Ekim ayı içerisinde Keçiören'de bulunan Behram Aktaş Parkı içerisinde meydana gelen kasten yaralama ve hakaret olayı ile ilgili olarak sosyal medya ve bazı haber sitelerinde üç erkek şahsın iki kız kardeşi döverek hakaret ettiklerine dair görüntüler yayınlanmıştır. Bunun üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğümüz Gasp Büro Amirliği ekiplerince, görüntülerde şahısların isminin geçmesinden yola çıkılarak yapılan araştırma sonucu olayı gerçekleştiren H.K. ve yaşları küçük olan D.V. , S.O. , B.Y. isimli şahıslar görüntülerin kayıtlı olduğu telefon ile birlikte yakalanmışlardır” denildi.

Açıklamada, şahısların alınan ifadelerine göre, olayın kız kardeşlerden birisinin erkek arkadaşı ile aralarındaki sorundan kaynaklandığı ve H.K.'nın intikam amacıyla görüntüleri telefona kaydederek sosyal medyada paylaştığının anlaşıldığı belirtildi.

(AJANSLAR)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler