HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Defalarca intihar girişiminde bulunmuştu, bu kez cesedi bulundu

İzmir'in Buca İlçesi'ndeki Kızılçullu Su Kemeri'nin üzerinde defalarca intihar girişiminde bulunan 51 yaşındaki Mesut Diringa'nın cesedi, kemerlerin altından geçen Melez Çayı'nda bulundu.

Daha öncede alkol alıp sık sık ilçe girişindeki tarihi kemerlere çıkıp intihar girişiminde bulunan, her defasında ikna edilen Diringa'nın intihar etmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

Kızılçullu Kavşağı'ndaki tarihi su kemerlerinin altından geçen Melez Çayı'nda gece yarısı hareketsiz bir kişinin yattığını görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde suyun içindeki kişinin öldüğünü belirledi. Polisin yaptığı araştırmada ölen kişinin defalarca tarihi Kızılçullu Su Kemeri'ne çıkıp intihar girişiminde bulunan, her defasında ikna edilen özürlü bir çocuk babası Mesut Diringa olduğu tespit edildi. İtfaiye tarafından sudan çıkartılan Diringa'nın cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. İşsiz olduğunu belirterek tarihi kemerlere defalarca çıkıp intihar teşebbüsünde bulunan Diringa'nın kemerlerden bir kez atladığı, bir kez de dengesini kaybederek düştüğü ve 2009 yılında da Buca Belediye Başkanı CHP'li Ercan Tatı tarafından ikna edilerek intihardan vazgeçirildiği ifade edildi.

Polis Diringa'nın intihar etmiş olabileceği şüphesi üzerinde dururken, olayla ilgili soruşturma başlattı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler