HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dehşet anları güvenlik kamerasında

Diyarbakır'da önceki gün bir otele molotof kokteyli atan çocukların pompalı tüfekle vurulma anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bir otele molotofkokteyli atılması sonrası otelde çalışan 2 personelin ellerine aldıkları uzun namlulu silahlar ile 2 çocuğu silahla yaraladı.

Edinilen bilgilere göre, Ulucami karşısında bulunan Divani Oteline 3 kişi saat 20 sıralarında gelerek molotof kokteyli ve ses bombası atarak olay yerinden uzaklaştılar. Tam bu sırada iki otel görevlisi ise pompalı tüfekle, molotofkokteyli atan kişilere ateş açtı. Olayda, K.E ve O.D. isimli yaşları küçük iki kişi bacaklarından ve vücutlarının çeşitli yerlerinden, saçma isabet etmesi sonucu yaralandı.

Yaralılar Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayı gerçekleştiren çocukların görüntüleri otelin güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, personelin ise silahla kapı önüne çıkmasınıda kaydetti.

Otele ait güvenlik kamerası kayıtlarına el koyan polisler olay ile ilgili soruşturma başlattılar.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler