HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dehşet geceyi kaydetti! Çırılçıplak soydu, işkence yaptı, tehditler savurdu...

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde 30 yaşındaki L.A. ve 26 yaşındaki B.S., beraber içki içtikleri iş arkadaşları 29 yaşındaki H.K.'yı ilçe merkezi dışındaki boş bir araziye götürerek tehditle çırılçıplak soydu. Pantolon kemeriyle dövülen H.K.'ya yapılan işkencenin görüntülerinin saniye saniye kaydedildiği ortaya çıktı. Olay sonrası gözaltına alınana L.A. ve B.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kütahya'da iddiaya göre, L.A., H.K. ve B.S., Tavşanlı ilçe merkezinde otomobil içerisinde birlikte içki içti. H.K., bir süre sonra arkadaşlarının yanından ayrılıp evine gitti. L.A. ve B.S. da kısa süre sonra evine gittikleri H.K.'yı konuşmak için dışarı çıkardı. H.K., evden dışarı çıkıp arkadaşlarıyla birlikte otomobille ilçe merkezi dışındaki boş bir araziye gitti.

L.A. ve B.S., burada H.K.'yı tehditle çırılçıplak soydu. 2 şüpheli pantolon kemeriyle dövdükleri H.K.'nın cep telefonuyla görüntüsünü çekip kayda aldı. Şüpheliler H.K.'ya çalıştığı fabrikadan her ay aldığı ücretin tamamını kendilerine getirmesini, aksi halde yine çıplak soyup döveceklerini ve görüntüleri de herkese göstereceklerini söyledi.

H.K. ertesi gün polis merkezine gederek L.A. ve B.S.'den şikayetçi oldu. Gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Tavşanlı Cezaevi'ne gönderildi.

DHA


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler