HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dehşet servisi!

Servis minibüsünde, eşini kaçırdığı adam tarafından boğazı kesildi.

Dehşet servisi!
Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde işe gitmek için servis minibüsüne binen iki çocuk babası 34 yaşındaki Şükrü Uymaz, kısa bir süre önce Samsun'da eşini kaçırdığı 33 yaşındaki Niyazi Yavuz tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü.
Olay, bugün saat 07.00 sıralarında Omurtak Caddesi Eski Mezarlık Sokak'ta meydana geldi. Eşinden üç ay önce boşanan Şükrü Uymaz, 10 gün önce Samsun’a giderek daha önceden komşusu olan Niyazi Yavuz’un eşi bir çocuk annesi S.Y’yi kaçırarak Çorlu’ya getirdi. Uymaz, bu sabah çalıştığı fabrikaya gitmek için Şifa ışıklı kavşakta servis minibüsüne bindi.
**'SEN KİMİ KARISINI KAÇIRIYORSUN'**
Servis minibüsü Eski Mezarlık Sokağa geldiği sırada, arka koltukta oturan Niyazi Yavuz, araçta bulunan 10 kişinin şaşkın bakışları arasında Şükrü Uymaz’ın yanına gelerek, "Sen kimin karısını kaçırıyorsun" diyerek elindeki bıçağı boğazına sapladı. Çılgına dönen eşi kaçırılan Yavuz, ardından bıçağı üç kez daha Uymaz’ın vücuduna sapladıktan sonra minibüsün durmasını fırsat bilerek hızla olay yerinden kaçtı.
**HASTANEDE ÖLDÜ**
Minibüsü durduran diğer işçiler, hemen yolun karşısındaki Özel Reyap Hastanesine koşarak yardım istediler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kanlar içindeki yaralı Şükrü Uymaz’ı hastaneye götürdü. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Uymaz hayatını kaybetti.
Olayda hayatını kaybeden Şükrü Uymaz’ın üzerinde 7.65 mm çapında tabanca ile şarjöründe 6 mermi çıktı.
**MİNİBÜSE İŞÇİ GİBİ BİNMİŞ**
Cinayet şüphelisi Niyazi Yavuz'un minibüse işçi gibi bindiği, araçta bulunanların da kendisini taşeron firmasında çalışan olduğunu zannederek servis aracına aldığı öğrenildi. Hastaneye gelen polis ekipleri araç içinde inceleme yaptı. Cumhuriyeti Savcının otopsisinin ardından Şükrü Uymaz’ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli tıp kurumuna sevk edildi.
Hastaneye gelen Şükrü Uymaz’ın yakınları, gözyaşlarına hakim olamadılar. Olayla ilgili olarak polis geniş çaplı soruşturma başlattı. (DHA)
[** **](https://www.mynet.com/polis-haber-listesi)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler