HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dehşete düşüren tecavüz olayı!

AYDIN'ın Çine İlçesi'nde, anne babasının kavga ettiğini haber vermek için akşam üzeri jandarma karakoluna doğru yola çıkan zihinsel engelli 16 yaşındaki S.C., 3 kişi tarafından kaçırıldı ve...

Dehşete düşüren tecavüz olayı!

AYDIN'ın Çine İlçesi'nde, anne babasının kavga ettiğini haber vermek için akşam üzeri jandarma karakoluna doğru yola çıkan zihinsel engelli 16 yaşındaki S.C., 3 kişi tarafından kaçırıldı. Ağzı koli bandıyla bağlanan ve darp edilen S.C., önce ilköğretim okulunun konferans salonunda, ardından ormanlık alanda 5 saat boyunca defalarca tecavüze uğradı. S.C. ile aynı mahallede oturan 3 zanlı tutuklandı.

Olay, geçen çarşamba günü akşam saatlerinde Çine'ye bağlı Akçaova Beldesi, Altınabat Mahallesi'nde meydana geldi. Saat 17.30 sıralarında, annesi S.C. (34) ve babası M.C. (45) arasında yaşanan kavgayı 300 metre uzaklıktaki Akçaova Jandarma Karakolu'na bildirmek üzere yola çıkan zihinsel engelli S.C. aynı mahallede oturan işsiz F.B. (19) ve A.D. (21) tarafından durduruldu. İddiaya göre, S.C.'yi kolundan tutup jandarmaya 100 metre uzaklıktaki Akçaova İlköğretim Okulu'na doğru götüren iki zorba, arkadaşları marangoz M.Ç.'yi (23) de yanlarına çağırdı. 3 kişi, ağzını koli bandıyla bağladıkları S.C.'yi okulun arka tarafında bulunan, bakım ve temizlik olduğu için kapısı açık duran konferans salonuna soktu. Burada defalarca tecavüze uğradığı öne sürülen kız, daha sonra üç genç tarafından otomobile bindirilip Musluktepesi Mevkii'ndeki ormanlık alana götürüldü. Gece ilerleyen saatlere kadar dövülüp defalarca tecavüz edilen S.C. yaşananları kimseye anlatmaması için tehdit edilerek belde yakınlarına bırakıldı. Ailesinin her yerde aradığı zihinsel engelli S.C. gece yarısı eve gelip sessizce odasına çekildi. Kimseyle konuşmak istemediğini söyleyen S.C. sabah başından geçenleri kuzeni A.C.'ye anlatınca aile soluğu jandarmada aldı. Şikayet üzerine aynı mahallede oturan zanlılar F.B., A.D. ve M.Ç. gözaltına alındı. S.C.'nin Çine Devlet Hastanesi'nde yapılan sağlık kontrolünde ise darp edilerek defalarca tecavüze uğradığı saptandı. Üç zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, adliye önünde toplanan 100 kişilik grup linç girişiminde bulundu. Öfkeli grubu jandarma önlerken S.C. ve ailesi de yaşananlara isyan etti.

Çine Seçkinler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören zihinsel engelli S.C. vücudundaki ve kolundaki morlukları göstererek, ``Nişanlıyım, evlilik hazırlığı yapıyordum. Bu hayvanlar hayatımı kararttı. Assınlar bu adamları, en ağır cezayı versinler'' diye ağladı.

4 çocuk babası M.C. de ``Güpegündüz genç bir kız sokakta yürüyemez mi. Türkiye ne hallere geldi. Bu ayın 10'unda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Bakan Selma Aliye Kavaf Çine'ye açılışa gelecek. İkisinden de kızımın tedavisi ve eğitimi için yardım isteyeceğim. Yeter artık bu kızlarımızın kadınlarımızın başına gelenler. Bu haydutlar ilk duruşmada para ödeyerek serbest kalırsa kızımın çektiği acının, namusumuzun hesabını kim verecek. Devlet vatandaşının namusunu korumak zorunda değil mi? Bu kişilerin en ağır şekilde cezalandırılması için hukuken ne gerekiyorsa yapacağız'' dedi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler