HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Deniz 8 kişilik aileyi yutacaktı! Facia böyle görüntülendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi KOSKEM cankurtaranları, Kandıra'da çeken akıntıya kapılan 8 kişilik aileyi boğulmaktan işte böyle kurtardı. 8 kişiden oluşan Almanya ve Suudi Arabistan'da yaşayan ailenin feryadını duyan cankurtaranlar denizde seferber olurken, yaşanan can pazarında 6 kişilik cankurtaran ekibi koordineli bir şekilde çalışarak aileyi sağ salim kıyıya çıkardı. KOSKEM cankurtaranlarının hafta sonu 171 kişiyi boğulmaktan kurtardığı öğrenildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi KOSKEM cankurtaranları, gözlerini denizde yüzen insanlardan ayırmıyor. KOSKEM cankurtaranları sudaki imdat çırpınışlarına anında müdahale ediyor. Hafta sonu Kandıra’da çeken akıntıya kapılan aile son anda boğulmaktan kurtarıldı. 8 kişiden oluşan Almanya ve Suudi Arabistan’da yaşayan ailenin feryadını duyan cankurtaranlar denizde seferber oldu. Can pazarı yaşanırken 6 kişilik cankurtaran ekibi koordineli bir şekilde çalışarak aileyi sağ salim kıyıya çıkardı.

171 KİŞİ KURTARILDI

KOSKEM cankurtaranları hafta sonu 171 kişiyi boğulmaktan kurtardı. Yoğun bölgelerden olan Cebeci sahilinde 82, Kumcağız sahilinde 67 kişi hayata döndürüldü. Kerpe’de 5 vatandaşı boğulmak üzereyken kurtaran cankurtaranlar Karamürsel bölgesinde 7, Bağırganlı bölgesinde de 5 olaya müdahale etti. Cankurtaranlar Bayramoğlu’nda 4, Sarısu sahilinde de bir kişiyi kurtardı. Ambulans birimi ise 71 vatandaşa sağlık hizmeti verdi. (DHA)


En Çok Aranan Haberler