HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denize atladıktan sonra intihar vazgeçti

Mersin'de ailevi problemleri olduğu ileri sürülen bir kişi, denize atlayarak intihar girişiminde bulundu. Şahıs, bir kaç kulaç attıktan sonra sahile geri döndü.

Edinilen bilgiye göre, sahilde balık tutan vatandaşların ihbarı üzerine Adnan Menderes Bulvarı sahil kesimine giden polis ekipleri, bir şahsın kayalıklar üzerine çıkarak kendisini denize atmaya çalıştığını gördü. İsminin Ramazan E. (58) olduğu öğrenilen şahsı ikna etmeye çalışan polis ekipleri, yaşlı adamı intihardan vazgeçirmeye çalıştı. Ancak polisin çabalarına rağmen intihar ısrarından vazgeçmeyen şahıs, kimseyi yanına yaklaştırmadı. Bu arada olay yerindeki polis ekipleri, Sahil Güvenlik Komutanlığı'na da bilgi vererek yardım istedi.

Kurdali Mahallesi'nde bakkal dükkanı işlettiği öğrenilen Ramazan E., olay yerindeki polis ekiplerinin uzun süren ikna çabalarına rağmen bulunduğu kayalıklardan kendini denize bıraktı. Birkaç kulaç attıktan sonra denizde yüzmeye başlayan Ramazan E., suda kısa süre kaldıktan sonra polisin 'geri dön' çağrısına uyararak sahile döndü. Kayalıklara tutunan Ramazan E., polislerin yardımı ile denizden çıkarıldı. Ailevi problemleri nedeniyle intihar etmek istediği anlaşılan Ramazan E., daha sonra bekletilen ambulansla hastaneye götürüldü. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler