HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizli'de kaza: 1 ölü

Denizli'de uçuruma yuvarlanarak ikiye bölünen araçtan fırlayan sürücü hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, Denizli-Antalya karayolu Gökpınar mevkiinde meydana geldi. Antalya istikametinden Denizli'ye giden Ramazan Alsan idaresindeki 20 PA 739 plakalı otomobil, hızla girdiği virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. Bir ağaca çarpan araç ikiye bölündü. Otomobilden yaklaşık 20 metre öteye fırlayan sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazanın ardından olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, polis ekipleri yolun bir şeridini trafiğe kapatarak gerekli işaret levhalarını koydu. Polis ekipleri karanlık olan yolda başka bir kaza olmaması için yolda sürücüleri uyardı. Daha sonra kaza yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri uçurumdan aşağı inerek cesedin yanına ulaşabildi. Yapılan çalışmaların ardından Alsan'ın cansız bedeni polis ekipleri tarafından uçurumdan çıkarılarak cenaze nakil aracına konuldu. Bu arada aracın arkasında yazan ‘Dal rüzgarı affetse de kırılmıştır bir kere' yazısı dikkat çekti.

Ramazan Alsan'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler