HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizli'de sobadan sızan gaz can aldı! Anne öldü, oğlu yoğun bakımda

DENİZLİ'de, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 65 yaşındaki Emir Ayşe Sertkaya öldü, 31 yaşındaki oğlu İsmail Sertkaya ise hastanede tedaviye alındı.

Denizli'de sobadan sızan gaz can aldı! Anne öldü, oğlu yoğun bakımda

Olay, saat 20.00 sıralarında, Sümer Mahallesi 2471 Sokak'ta meydana geldi. Annesi Emir Ayşe Sertkaya ve kardeşi İsmail Sertkaya'dan haber alamayan Murat Sertkaya, ikilinin kaldıkları eve gitti. Kullanılmayan bir dükkanı ev yapan annesinin ve kardeşinin hareketsiz bedenini gören Murat Sertkaya durumu, polis ile sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlenen Emir Ayşe Sertkaya'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Oksijen tedavisi uygulanan İsmail Sertkaya ise ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İsmail Sertkaya'nın hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.

Yapılan incelemenin ardından anne Sertkaya'nın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler