HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizli'de trafik kazası

Denizli'de dün meydana gelen kazada hayatını kaybeden Ali Çınar'ın, kız arkadaşına sürpriz evlilik teklifi için tek taş yüzük aldığı belirtildi.

Fikret Özsoy'un (64) kullandığı 20 ABF 91 plakalı kamyonetin, Ankara-Denizli karayolu Zeybekci Kavşağı yakınlarında, bariyerlere çarptıktan sonra karşı yönden gelen Abdullah Akdağ (19) yönetimindeki 20 YC 706 plakalı otomobille çarpıştığı kazada yaşamını yitiren Ali Çınar'ın (21) bir süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Tuğba Sönmez'e evlenme teklifi yapmak için hazırlık yaptığı ortaya çıktı.

Kaza sonrası otomobil içinde tek taş yüzük bulan polis ekipleri, sahibinin Ali Çınar olduğunu belirlediği yüzüğü ailesine teslim etti.

Çınar'ın yüzüğü aynı otomobilde bulunan ve kazadan yaralı kurtulan Tuğba Sönmez'e sürpriz evlilik teklifi yapmak için aldığı öğrenildi.

Kazadan yaralı olarak kurtulan ve Denizli Devlet Hastanesinde tedavisi süren Tuğba Sönmez'in erkek arkadaşı Ali Çınar'ın öldüğünü bilmediği ifade edildi. Diğer aracın şoförü Fikret Özsoy'un da Servergazi Devlet Hastanesinde tedavisine devam edildiği kaydedildi.

Kazada yaşamını yitiren Çınar, Duacalı Mahallesi'nde otomobil sürücüsü Abdullah Akdağ ise Gümüşler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Denizli Ankara karayolunda meydana gelen trafik kazasında Abdullah Akdağ ile arkadaşı Ali Çınar hayatını kaybetmiş, otomobilde bulunan Ahmet Kaplan ve Tuğba Sönmez ile kamyonet sürücüsü Fikret Özsoy yaralanmıştı. (AA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler