HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizli’de vahşi cinayet

Denizli'nin Güney İlçesi'nde, koyunlarını otlatmak için evinden çıkan ve elleri ayakları bağlandıktan sonra başına taşla vurularak öldürülen Kübra Acar'in cesedi, su kuyusunda çıplak halde bulundu.

52 yaşındaki kadını öldüren kişi, daha sonra kadını su kuyusuna ellerini ve ayaklarını bağlayarak attı.

Olay Denizli'nin Güney ilçesi Kurtalan Mahallesi Yaylak Mevkii'nde akşam saatlerinde meydana geldi. 15 koyununu otlatmak için yaylaya çıkan 52 yaşındaki Kübra Acar'ın koyunları bir süre sonra geri döndü. Kübra Acar'ın kaybolduğunu düşünen yakınları kısa süreli aramanın ardından durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Jandarma'nın ardından AFAD da olay yerine gelerek arama çalışmalarına katıldı. Bu sırada yaylada kan izlerine rastlanılması ve kan izlerinin takibinin ardından 52 yaşındaki kadının bir su kuyusuna atıldığı ortaya çıktı. Bunun üzerine olay yerine Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiye ekipleri de çağrıldı.

Kimliği belirsiz bir kişi tarafından başına taşla vurularak öldürülen ve atıldığı su kuyusunun üzerine çok sayıda taş atılan talihsiz kadının cesedinin çıkarılması çalışma başlatıldı. AFAD ve itfaiye ekipleri yaşlı kadını çıkarmak için ilk olarak su kuyusundaki suyu tahliye etmeye çalıştı.

Ardından kadını öldüren kişi tarafından su kuyusuna atılan onlarca taşı çıkarmaya çalışan ekipler, su kuyusunun dar olmasından dolayı zor anlar yaşadı. 5 saate yakın süren çalışmanın ardından talihsiz kadının cesedi su kuyusundan çıkarıldı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kübra Acar ile aynı mahallede oturan Muhammet Konca büyük üzüntü içinde olduklarını belirterek, "Kadın koyun güderken oldu olay. Yukarı kısımda başlayan boğuşma neticesinde her yerde kan lekeleri olmuş. Kadını öldürdükten sonra sürükleye sürükleye su kuyusuna getirip atmış. Üstüne de taş yığmış. Çok fazla taş atılmış üzerine. Bu çok vahşi bir cinayet" dedi.

Evli ve iki çocuk annesi Kübra Acar'ın ölümüyle ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri R.O. isimli bir şahsı gözaltına aldığı kaydedildi.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler