HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Derikli Ceylan, 4.5 yıldır kayıp

Mardin'in Derik İlçesi'nde 2 Ağustos 2010 tarihinde 24 yaşındayken "Hastaneye gidiyorum" diyerek evden ayrılan Ceylan Kaya'dan bir daha haber alınamadı.

Derikli Ceylan, 4.5 yıldır kayıp

DERİK (Mardin), (DHA)- Kızlarını her yerde aradıklarını söyleyen Mustafa Kaya, "Başvurmadık yer bırakmadık. Ama kızımın izine rastlamadık" dedi.

Derik'te yaşayan 12 çocuklu işçi emeklisi 62 yaşındaki Mustafa Kaya ile 61 yaşındaki Sevdet Kaya'nın kızı Ceylan Kaya, 2 Ağustos 2010 tarihinde, "Hastaneye gidiyorum" diyerek evden çıktıktan sonra ortadan kayboldu. Kaya Ailesi geçen yaklaşık 4.5 yıl süre içirisinde kızlarını bulmak için başvurmadık yer bırakmadı ama bir sonuç elde edemedi. Mustafa Kaya, kızını bulmak için emniyet, savcılık, jandarma, Cumhurbaşkanı, Başbakan ve bazı bakanlar olmak üzere herkese başvurduğunu belirterek, "Kızım hasta hasta olduğunu söyleyerek evimize yakın mesafede bulunan Derik Devlet Hastanesi'ne gitmiş, yapılan muayeneden sonra istenilen tahlil sonuçlarının saat 13.30'da verilebileceği söylendiğinde kızım eve dönmüş ve nüfus cüzdanını evde bırakıp bir daha gitmiş ve ondan sonra yer yarıldı içine girdi. Ben kalp hastasıyım, yetkillierden ricam kızımın bulunması için bize yardımcı olmalarıdır" dedi.

Anne Sevdet Kaya ise kızının kaybolmasından sonra birçok hastalığa yakalandığını ifade ederek, "Allah rızası için bize yardımcı olun. Kızımı istiyorum, hastayım, kızımı istiyorum, sağ mıdır, ölü müdür bilmiyorum" dedi. Sevdet Kaya, "Kızım Ceylan, beni duyuyorsan bir mektup gönder, bir telefon aç. Ben babanla gelip seni alacağım" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler