HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dikkat sapık var

Okul dönüşü evine giden 12 yaşındaki K. R.'yi takip eden bir kişi, kendisini elektrikçi gibi tanıtıp "Sigortalara bakacağım" diye eve girdi.

Dikkat sapık var

İstanbul Bakırköy'de dersten çıkan ilköğretim okulu öğrencisi 12 yaşındaki K.R., okul yakınındaki evine giderken bir sapık tarafından takip edildi. K.R. oturdukları apartmandan içeriye girince, sapık da geldi.

Çantasından evin anahtarlarını çıkartınca küçük kızın evde yalnız olduğunu anlayan sapık, "Ben elektrikçiyim. Sizin evin içinde sigorta var mı" diye sordu. K.R., evde sigortanın olduğunu söyleyince, sapık adam da kızla birlikte eve girdi.

Kapıyı kapatan sapık çantasından çıkarttığı tornavida ile küçük kızı "Seni öldürürüm" diye tehdit ettikten sonra, zorla evin banyosuna götürdü. Kız çocuğunu çırıl çıplak soyan sapık, eliyle taciz ederek tecavüz etmeye çalıştı. Şoka giren küçük kızın çıplak halde cep telefonuyla fotoğraflarını çeken sapık, evdeki altınları da alıp kaçtı. K.R., olayı cep telefonuyla annesine haber verdi. İhbar üzerine polisler, küçük kızın okulundan eve kadar bulunan mobese ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Alarma geçen ekipler, bölgede geniş çaplı soruşturma başlattı.

TAKVİM

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler