HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diyarbakır'da askeri aracın çarptığı kadın öldü, olaylar çıktı

Diyarbakır'da askeri zırhlı aracın bir kadına çarparak ölümüne neden olması, olayların çıkmasına neden oldu. Öfkeli kalabalık, askeri araca taş ve sopalarla saldırdı...

Olay Diyarbakır'ın merkez Yenişehir İlçesi Gevran Caddesi üzerinde meydana geldi. Askeri zırhlı araç cadde üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına çarptı. Aracın altında kalan kadın, öldü. Kadının ölümü üzerine toplanan bir grup kazaya tepki gösterdi. Öfkeli kalabalık, kazaya karışan araca taş ve sopalarla saldırdı. Gerginlik üzerine bölgeye çok sayıda özel harekat polisi sevk edilerek, kalabalık sakinleştirilmeye çalışıldı.

Öfkeli kalabalığın taş ve sopalı saldırısı üzerine polis ekipleri plastik mermi, gaz bombası ve basınçlı suyla müdahale etti. Kazanın meydana geldiği cadde polis ekipleri tarafından araç trafiğine kapatıldı. Kadının cesedi olay yerinden ambulansla alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖLEN KADININ KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Diyarbakır'da askeri zırhlı aracın çarpması sonucu ölen kadının 55 yaşındaki Hatun Elhuman olduğu belirlendi. Diyarbakırlı olduğu belirtilen Elhuman'ın cesedi, otopsi için Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

İşye WhatspApp Haber Hattı'mıza birçok okuyucumuzdan gelen görüntüler:

Siz gönderin, biz yayınlayalım.

_

Mynet WhatsApp Haber Hattı Numarası: 0530 946 95 00_


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler