HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diyarbakır’da okula bombalı ve molotoflu saldırı

Diyarbakır'da Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne yüzü maskeli bir grup, okula Molotof kokteyli ve el yapımı patlayıcı attı.

Saldırı sonrası Molotof kokteyllerinin isabet ettiği giriş kapısı ve yan tarafında bulunan pencerede maddi hasar oluştu.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Koşuyolu semtinde bulunan Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne gece saat: 01:00 sularında kimliği tespit edilemeyen bir grup yüzü maskeli kişiler tarafından Molotof kokteyli ve el yapımı patlayıcıyla saldırı düzenledi.

Atılan Molotof kokteylleri okulun giriş kapısına ve yan tarafından bulunan bir pencereye isabet etmesiyle alev alırken atılanses bombası ise okulun bahçesinde büyük bir gürültüyle patladı.

Yaşanan patlama sonrası yüzü maskeli grup ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirirken bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Okulun önüne gelen polis ekipleri yangını görmesiyle durumu 110 itfaiye ekiplerine bildirmesiyle kısa sürede olay yerine gelen ekiplerine yangını büyümeden kontrol altına aldılar.

Çevrede inceleme yapan polis ekipleri saldırganların yakalanması için okulun güvenlik kamera kayıtlarını ve çevrede bulunan mobesse kameralarını incelemeye aldı.

Saldırganların yakalanması için polis ekiplerinin çalışması sürerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler