HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Doğum günü kana bulandı: 2 ölü!

İnegöl’e bağlı Kurşunlu Beldesinde faaliyet gösteren bir restoranda fotoğraf çekilme yüzünden iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada doğum gününü kutlayan bir kişi ile kayınbiraderi öldü.

Doğum günü kana bulandı: 2 ölü!
Edinilen bilgilere göre, İnegöl’den Kurşunlu Beldesindeki restorana alkol almaya giden 4 kişilik grup ile aynı restoranda Hasan Zengin’in doğum günü kutlamasını yapan belde sakinlerinden 4 kişi arasında fotoğraf çekilme yüzünden tartışma başladı. İddiaya göre İnegöl’den giden grup kendi aralarında birbirlerinin fotoğraflarını çekerken, kendilerine bakıp güldükleri gerekçesi ile aynı restoranda doğum günü kutlaması yapan beldenin gençleri ile sözlü tartışmaya başladılar. Tartışmaya büyüyerek kavgaya dönüşürken, her iki grup da birbirlerine girdi.
Bu sırada İnegöl’den gelen gruptan bir kişi yanında bulunan bıçağı çekerek karşı grubun üzerine rastgele saldırmaya başladı. Bıçaklı saldırıda Kurşunlu Beldesinde ikamet eden 36 yaşındaki Hasan Zengin, 26 yaşındaki Hakan Duymuş ve 31 yaşındaki İbrahim Uzan ağır, 20 yaşındaki Ali Yoksul ise hafif yaralandı.
**DOĞUM GÜNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ**
Bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren 4 kişilik grup geldikleri özel otomobille olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, yaralılar olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansları ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilere tedavi altına alındılar. Yaralılardan 36. doğum gününü kutlayan su fabrikasında bakım bölümü ustabaşı olarak çalışan 3 çocuk babası Hasan Zengin, acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, durumları ağır olan Hakan Duymuş ile İbrahim Uzan hemen ameliyata alındılar. Ölen Hasan Zengin’in kayınbiraderi, boynundan ve kalbinden bıçaklanan İbrahim Uzan’da ameliyata yapılan müdahaleye rağmen kurtarılarak hayatını kaybetti. Ameliyatta olan Hakan Duymuş’un da hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken, hafif yaralı olan Ali Yoksul’un tedavisine devam ediliyor.
**BİR GÖZALTI**
Olayla ilgili geniş çaplı araştırma ve soruşturma başlayan Jandarma ekipleri, bıçaklama olayına karıştığı tespit edilen S.G. isimli şahsı yakalanarak gözaltına alırken, üç kişi ise aranıyor.
**HEM EŞİNE HEM KARDEŞİNE AĞLADI**
Olayı duyar duymaz İnegöl Devlet Hastanesine akın eden yaralı yakınları ve belde halkı gözyaşına boğulurken, Kurşunlu Belediye Başkanı Erkan Dönmez’de olay ve yaralılar hakkında bilgiler alıp, belde halkını teskin etmeye çalıştı. Olayda hayatını kaybeden Hasan Zengin’in eşi, İbrahim Uzan’ın ablası ise kendisini yerlere atarak sinir krizleri geçirdi. Acılı kadına ölüm haberleri bir türlü söylenemedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (İHA)

En Çok Aranan Haberler