HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Doktora darp" iddiası

Keşan Devlet Hastanesi'nde bir hasta yakınının, doktor ile sağlık çalışanı stajyer öğrenciyi darp ettiği ve polise mukavemette bulunduğu iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Keşan Yeni Mahalle’de yapımı süren TOKİ konutlarında, bir işçinin inşaattan düşmesiyle başladı. İnşaat işçi olarak çalışan Ferhat U. (20), dengesini kaybederek 2. kattan aşağı düştü. Arkadaşlarının yardımı ile Keşan Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne getirilen Uğur, burada müşahede altına alındı.

İddiaya göre, Ferhat Uğur’un ağabeyi Resul U. da (23), hastaneye gelerek kardeşini görmek için Acil Servis’in içerisine girmek istedi. Müdahale sırasında hiç kimseyi içeriye almayan güvenlik görevlilerini itekleyen Resul U., kapıyı kırarak içeriye girmeyi başardı. Kardeşini gören Resul U., daha sonra arkadaşları tarafından sakinleştirilerek koridorda beklemeye başladı. Doktorların, tomografi ve röntgenleri incelemesi ve hasta için yapılabilecekleri görüşmesi sırasında, yine kardeşini görmek isteyen ve iç kapıdan müşahede odasına giren Resul U., bu kez de sedyede yatan kardeşinin yanında doktor görmeyince çevreye saldırmaya başladı. Küfürler ederek “Burada doktor yok mu?” diye bağıran şahs, Acil Servis Doktoru Süleyman Beyangül’ün üzerine yürüdü ve stajyer öğrenci Mert Özkan’ı darp etti. Acil Servis’teki birçok malzemeye zarar veren Resul U., arkadaşları tarafından zorla dışarıya çıkartıldı. Resul U., bahçede de hastane çalışanları, güvenlik görevlileri ve Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline mukavemette bulundu. Olayların yaşandığı sırada görüntü almak isteyen basın mensupları da bazı işçiler tarafından tehdit edilerek görüntü almaları engellendi.

Resul U., hastane bahçesinden uzaklaşırken, yaralı kardeşi Ferhat U. da Edirne’deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Hastane yönetiminin, kamu malına zarar verdiği için Resul U. hakkında şikayetçi olacağı belirtildi. Resul U., Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilerek ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler