HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Doktora hemşire tuzağı iddiası

Adana’da bir doktordan silah tehdidiyle para alıp, 70 bin liralık senet imzalattığı ileri sürülen 2 kişi ile onları azmettirdiği iddia edilen doktorun mesai arkadaşı hemşire M.M. gözaltına alındı.

Doktora hemşire tuzağı iddiası
Merkez Seyhan İlçesi’ndeki özel bir tıp merkezinde çalışan Dr. S.S., Emniyet Müdürlüğü’ne verdiği dilekçede, hemşire arkadaşı M.M. ile onun erkek arkadaşları M.T. ve T.O.D.’nin kendisini silahla tehdit edip, 500 lira parası, kimlik ve kredi kartlarının gasp edildiğini ileri sürdü. Zanlıların ayrıca kendisine 70 bin liralık bir senet, 5 adet de boş senet imzalattıklarını iddia eden S.S., şikayetçi oldu.
Doktorun şikayeti üzerine harekete geçen polis, banka ile temasa geçerek S.S.’nin kredi kartı işlemlerini takibe aldı. Bir süre sonra S.S.’nin kredi kartıyla bir bankanın otomatik para çekme makinesinden 1000 lira çekildi. İşlemin yapıldığı ATM’yi belirleyen polis, parayı çektiği saptanan T.O.D.’yi takibe aldı. T.O.D. ile parayı verdiği M.T., suçüstü yakalandı.
Gözaltına alınıp Dr. S.S. tarafından teşhis edilen zanlılar, kendilerini hemşire M.M.’nin azmettirdiğini ileri sürdü. Zanlıların iddiası üzerine S.S. ile aynı özel tıp merkezinde çalışan hemşire M.M. de gözaltına alındı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmada, zanlıların olayda kullandığı ruhsatsız bir av tüfeği, 70 bin lira değerinde bir senet, 5 boş senet, doktorun kimlikleri ve kredi kartları ile banka ATM’sinden nakit çekilen 1000 lira ele geçirildi.
**ADLİYE SEVK EDİLDİ**
Sorguları tamamlanan zanlılar emniyetten çıkartılırken, M.M., "Şimdi mahvoldum" diye gözyaşı döktü. Şüpheliler, ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (DHA)
[** **](https://www.mynet.com/polis-haber-listesi)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler