HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dolmuş şoförüne 15 yıl tecavüz cezası

Samsun'da, 7 yıldır birlikte olduğunu sevgilisinin 14 yaşındaki kızına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan dolmuş şoförü, 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Dolmuş şoförüne 15 yıl tecavüz cezası

Edinilen bilgiye göre, evli 2 çocuk annesi E.D. (37) adlı kadın, 7 yıldır ilişki içinde bulunduğu dolmuş şoförü 48 yaşındaki M.Ç.'nin 14 yaşındaki kızı B.D.'ye tecavüz ettiğini iddia ederek polise şikayette bulundu. Yaklaşık 17 ay önce tutuklanan dolmuş şoförü M.Ç. hakkında tecavüz suçundan dava açıldı.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın son duruşmasında M.Ç., hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek kendisini savundu. Kendisine iftira atıldığını belirten dolmuş şoförü M.Ç., "Ben hem kendim evli olmama rağmen hem de E.D.'nin evli 2 çocuk annesi olmasına rağmen E.D. ile etik olmayan bir ilişki yaşadım. Hatta E.D.'nin dünyaya getirdiği çocuğu bendendir. Çocuğun benden olduğunun tespiti için DNA testi yapılmasını istiyorum. Kendisi benden 'Bu çocuğu kocama yuttururum' diye çocuk yapmıştır. Zorla tecavüz olmamıştır. Ancak, E.D.'nin kızı B.D. astım bronşit hastasıdır. İyileşmesi için babasının almadığı cihazları aldım. Babasının yedirip içirmediklerini ben aldım. Annesine kendisi de beni babasından daha çok sevdiğini söylemiştir. Biz kız çocuğuna tecavüz edecek kadar ahlaktan yoksun değilim. Annesi beni karakola şikayet ettiğinde kendisi de karakola gitmiştir. Ancak, kendisi tecavüz olayıyla ilgili şikayetçi olmamıştır. E.D.'nin kardeşi benden para istemiştir. Parayı vermezsem başıma bele geleceğini söylemiştir. Ayrıca, E.D.'nin bana iftira attığına dair ses kaydını mahkemeye sundum. İftiraya uğradım" dedi.

Mahkeme heyeti M.Ç.'yi "küçük yaşta kıza beden ve ruh sağlığının bozulmasına sebep olacak şekilde cinsel istismar" suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırdı. (İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler