HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Döviz bürosunda soygun girişimi

Bayrampaşa'da kar maskeli ve silahlı bir kişi, döviz bürosunu soymak isterken yakalandı.

Döviz bürosunda soygun girişimi

Müdahale eden güvenlik görevlisi soyguncunun silahından çıkan kurşunla elinden yaralandı.

Tuna Caddesi 16 numarada bulunan ‘Memiş Döviz’ bürosuna saat 09.00 sıralarında gelen kar maskeli bir kişi, iddialara göre silahını çalışanlara doğrultarak, “Bu bir soygundur” diye bağırdı. Paraları isteyen soyguncuya bu sırada güvenlik görevlisi Kadir Aytemiz (24) müdahale etti. Müdahale sonrası 3 el ateş eden soyguncu, güvenlik görevlisini yaralayarak kaçtı.

[

](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/bayrampasada-soygun-girisimi/6486/167700/)

Elinden yaralanan Kadir Aytemiz hemen olay yerine çağrılan 112 Hızır Acil ambulansı ile Bayrampaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından kısa sürede taburcu edilen Aytemiz ifadesinin alınması için emniyete götürüldü. Bu sırada yaya olarak olay yerinden kaçmak isteyen şüpheli yaklaşık 150 metre ileride Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Motorize Polis Timleri (Yunuslar) tarafından yakalandı.

Soyguncu sorgusu yapılmak üzere Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. Sabıkası bulunmayan 32 yaşındaki şüpheli Hüseyin S.’nin ifadesinde, soygunu borçları kapatmak için gerçekleştirmek istediğini söylediği öne sürüldü.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler