HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Düğün dönüşü kaza: 2 ölü, 9 yaralı

KAYSERİ’de, içerisinde düğünden dönenlerin bulunduğu hafif ticari araç takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazada, biri 9 aylık bebek, 2 kişi öldü, 4'ü çocuk 9 kişi de yaralandı.

Düğün dönüşü kaza: 2 ölü, 9 yaralı

Kaza, bugün saat 13.30 sıralarında Kayseri-Ankara karayolunun 20’inci kilometresinde meydana geldi. Yozgat’ın Şefaatli İlçesi’ndeki düğünden dönen 26 yaşındaki Şevket Açıkgöz yönetimindeki 38 F 3744 plakalı hafif ticari araç, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu takla atarak şarampole yuvarlandı.

Kazada, 9 aylık Abdulhamit Emir Turan ile bir kadın kaza yerinde öldü, 9 kişi de yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve jandarma ekibi gönderildi. 112 Acil sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılardan araç sürücüsü Açıkgöz, Sevilay Turan (30), çocukları Batuhan ile Ömer Efe ve 5 kişi, kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 3'ünün durumunun ciddiyetini koruduğu ifade edildi. Araçta bulunanların akraba olduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler