HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Düğün konvoyunda para kavgası: 2 yaralı

Zonguldak'ta, düğün konvoyunun önünü kesip para isteyen grup ile gelin ve damadın yakınları arasında kavga çıktı. Damadın babası ve ablası yaralandı, 4 kişi gözaltına alındı.

Düğün konvoyunda para kavgası: 2 yaralı

Esin ve Mesut G. çiftinin bulunduğu gelin arabası, saat 16.00 sıralarında Mithatpaşa Mahallesi İkinci Makas mevkiinde bir grup tarafından durduruldu. Gruptakiler, iddiaya göre zarf içinde verilen parayı az buldu. Daha fazla para isteyen grup ile gelin ve damadın yakınları arasında tartışma çıktı. Bir anda mahalledeki diğer kişilerin de gelmesiyle kalabalıklaşan grup, taş ve sopalarla konvoydakilere saldırdı.

Olay yerinegiden polis ekibi, kavgayı engelleyemeyince takviye ekip istedi. Konvoyun önünü kesen grup, gelen polisleri de görünce ara sokaklara kaçtı. Polis, yakaladığı 4 kişiyi gözaltına aldı.

Düğün konvoyu Belediye Nikah Salonu'na giderken, polis de çevrede önlem aldı. Kavgada yaralanan ve olayın büyümemesi için grup hakkında şikayetçi olmayan damadın babası Turgay G. ve ablası Gülten G., nikahın ardından tedavilerini yaptırmak üzere Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne gitti.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler