HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Düğün masrafları için eşine fuhuş yaptırdı

Adana'da 2 yıl önce resmi nikahsız olarak evlenen işsiz bir kişi, düğün masraflarını ödemek için eşine zorla fuhuş yaptırdığı ileri sürülerek yakalanıp tutuklandı.

Düğün masrafları için eşine fuhuş yaptırdı

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Murat A. (29) 2 yıl önce P.A.(22) ile resmi nikahsız olarak evlendi. Murat A. işsiz olduğu için düğün borçlarını ödeyemedi. Bunun üzerine Murat A. eşini zorla fuhuşa sürükleyerek borçlarını ödemeye başladı. Bu arada P.A. fuhuş yaparken iki kez polise yakalandı, fuhuş yapmaktan işlem gördü. P.A. bu fuhuş belgelerini çantasına koyarak annesinin yanına gitti. P.A. annesine gittiğinde çantasını açık bırakınca, anne F.A. belgeleri görüp kızının fuhuş yaptığını öğrendi. Kızına belgeleri sorduğunda P.A. "Eşim beni düğün borçlarını ödemem için fuhuşa sürükledi. 'Düğün yaptık, eşya aldık ödeyemiyoruz, sen fuhuş yaparsın öderiz' dedi. Ben de hayır ben fuhuş yapmam dedim. Ancak o bana 'Yapmazsan senin yüzüne kezzap dökerim, bu durumu birine anlatırsan onu ortadan kaldırırım' diye tehdit edince fuhuş yapmaya başladım. O bana müşteri ayarlıyordu ben de 30 ile 50 liraya erkeklerle birlikte oluyordum" dedi.

Anne bunun üzerine kocası S.A.'ya haber verdi. S.A. da oğlunu alarak damadının yanına gitti. Burada aralarında çıkan kavgada, 4 kişi yaralandı. Olay yerine gelen polis tarafları toplayıp polis merkezine götürdüğünde, kocanın eşini fuhuşa sürüklediği ortaya çıktı. P.A. hemen polis merkezine çağrılırken, kadın burada annesine anlattığı olayları polise de anlatıp kocasından şikayetçi olduğunu söyledi. Bunun üzerine Murat A.'ya zorla fuhuş yaptırmak, fuhuşa yer temin etmek suçundan işlem yapıldı. Adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zanlının daha önceden de fuhuş yaptırmak, yer temin etmek, kapkaç, uyuşturucu ticareti yapmak, ruhsatsız silah ve mermi bulundurmak suçlarından kaydı olduğu ortaya çıktı.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler