HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Düğünde sandalyeler havada uçuştu: 1 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'ndeki düğünde gençler arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Masa ve sandalyelerin havada uçuştuğu kavga güvenlik kamerasına yansıdı.

Yadigar A. ve Sedat T. çiftinin bir gün önce Çayırlı Köyü'nde yapılan kına gecesinde kız tarafı, iddiaya göre 'Kınada erkekler oynamaz' diyerek erkek tarafı gençlerinin oynamasına izin vermedi.

Kına gecesi başlayan gerginlik, dün akşam ilçede Ören Mahallesi'ndeki salonda yapılan düğüne yansıdı. Kınada oynatılmayan erkek tarafından bazı gençler, alkolün de etkisiyle kız tarafı gençlerinin oynamasına karşı çıkınca tartışma yaşandı. Kısa sürede kavgaya dönen olayda sandalyeler havada uçuştu. Salondaki güvenlik kamerasına da yansıyan kavgada Murat Sever, savrulan sandalyenin başına gelmesi sonucu yaralandı. Sever, çevredekiler tarafından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Araya giren düğün sahipleri ve daha sonra gelen polis ekipleri kavgayı ayırdı. Taraflar yatıştırılırken, polis kavgayı başlattığı iddia edilen gençleri ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler