HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dünya İkincisi olan İBB Spor Kulübü Sporcusu Yeşim Bostan’a Başkan Uysal’dan tebrik

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün sporcuları uluslararası arenada madalyaları toplamaya devam ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün sporcuları uluslararası arenada madalyaları toplamaya devam ediyor. 2018 Salon Dünya Şampiyonası’nda mücadele eden İBB’li Milli sporcu Yeşim Bostan, Kadınlar Makaralı Yay Kategorisi’nde Dünya İkinciliği’ni elde etti. Başkan Uysal, dünya ikincisi olan Bostan’ı tebrik etti.
ABD Yankton’da yapılan şampiyonada Milli okçumuz Yeşim Bostan, çeyrek finalde İtalyan Irene Franchini’yi 150-148, yarı finalde de Kanadalı Dawn Groszko’u 148-147 eleyerek finale yükseldi.
Finalde Rus sporcusu Natalia Avdeeva ile karşılaşan Milli sporcumuz 145-141 biten maç sonucu şampiyonayı ikinci sırada tamamlayarak gümüş madalyayı boynuna taktı. Şampiyonaya 4 sporcuyla katılan Türkiye, organizasyonu iki gümüş madalya ile tamamladı.
İBB Başkanı Mevlüt Uysal’dan tebrik İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, dünya ikincisi olan Yeşim Bostan’ı kutladı. Başkan Uysal, “2018 Salon Dünya Şampiyonası’nda makaralı yay kadınlar kategorisinde gümüş madalya kazanan İBB’li sporcumuz Yeşim Bostan’ı kutluyorum. Sporcumuzun başarısı bizleri çok sevindirdi ve gururlandırdı. Yeşim Bostan’ı ve İBB Spor Kulübümüzü tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler