HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Durakta dehşet, bavuluna tekme attığı için öldürmüş

Bağcılar'da otobüs durağında beklerken pompalı tüfekle vurularak öldürülen Osman Reis'in katil zanlısı olduğu iddasıyla gözaltına alınan K.M.S. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Durakta dehşet, bavuluna tekme attığı için öldürmüş

İSTANBUL,(DHA) - Poliste "Susma" hakkını kullanan şüpheli K.M.S. mahkemede verdiği ifadesinde öldürdüğü şahsı daha önceden tanımadığını, olay günü durakta beklerken kendisine bağırıp, bavulunu tekmelediği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Bağcılar'da "Basın Tesisleri" otobüs durağında önceki gün sabah saatlerinde durakta bekleyen Osman Reis, silahlı saldırıya uğramıştı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, durağa gelen bir kişi sırt çantasından çıkardığı pompalı tüfekle Osman Reis'i vurmuştu. Duraktakilerin gözleri önünde 5 kurşunla vurulan 25 yaşındaki Osman Reis, olay yerinde hayatını kaybetmiş, saldırgan ise olay yerinden kaçmıştı.

POLİSTE İFADE VERMEMİŞTİ

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada olayın şüphelisi olarak gözaltına alınan şüpheli K.M.S adliyeye çıkarıldı. Poliste yapılan sorgusunda cinayet işlediğini kabul eden ancak neden yaptığını söylemeyen K.M.S susma hakkını kullanmıştı.

MAHKEMEDE KONUŞTU

Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılan K.M.S.'nin olayla ilgili ifade verdiği öğrenildi. K.M.S.'nin durakta bavulu ile otururken daha önceden hiç tanımadığı bir şahsın yanına geldiğini, bavuluna tekme attığını bu nedenle aralarında tartışma çıktığını söyledi. Tartışma sırasında tanımadığı şahsın kendisine bağırdığını ve hakaret ettiğini iddia eden K.M.S. onu bavulundan çıkardığı pompalı tüfekle vurduktan sonra olay yerinden kaçtığını anlattığı öğrenildi. Mahkemedeki ifadesinin ardından tutuklanan K.M.S. cezaevine gönderildi. K.M.S'nin olayda kullandığı silah ise attığını söylediği yerlerde yapılan aramalarda bulunamadı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler