HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

E-5 Sefaköy yan yolda feci kaza

E-5 yan yolda Sefaköy-Beşyol istikameti üzerinde bir yolcu midibüsü kontrolden çıkarak 2-3 metre yükseklikten aşağı uçtu.

E-5 Karayolu Sefaköy yan yolda özel bir turizm firmasına ait yolcu midibüsü kontrolden çıkarak 2-3 metre yükseklikten aşağı uçtu. Kazada yaralılar olduğu öğrenildi. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Mynet İhbar Hattı'na ulaşan okuyucumuz, ''Otobüs seyir halindeyken Sefaköy'den Beşyol yan yol üzerinde hızlı bir şekilde gelirken 3 taksiciye çarparak sağdaki korkuluktan aşağıya düştü'' dedi.

SİMİTÇİYİ ALTINA ALARAK AŞAĞI UÇTU

Özel bir otobüs firmasına ait 34 KS 3945 plakalı servis midibüsü, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak önce Beşyol otobüs durağından bekleyen 3 taksiye, ardından da bir simitçiye çarptı.

Bir türlü durmayan midibüs, yol kenarındaki bariyerleri de aşarak yaklaşık 2-3 metre yükseklikten aşağı uçtu. Asılı kalan midibüste bulunan şoför ve aracın çarptığı simitçi ağır yaralandı. Yaralılar çevre hastanelerde tedavi altına alındı. Polis ekipleri bariyerlerden aşağı uçun midibüsü çekmek için çalışma başlattı.

Kazada aracı hasar gören bir taksici, "Bir anda oldu anlamadım. Telefona bakıyordum. Bir anda girdi sağ tarafa 3 aracı biçti, simitçiyi altına aldı. Biraz hızlıydı" dedi.

İşte okuyucumuzdan gelen görüntüler;

NOT: WhatsApp hattımıza gün içinde yüzlerce görüntü, video ve haber düşmektedir. Tahmin edersiniz ki aşırı bir yoğunluk oluşmaktadır. Haberleriniz görevli editör arkadaşlarımız tarafından sırasıyla değerlendirilmekte ve kullanılmaya çalışılmaktadır.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler