HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

E5’te Suriyeli çocukların ölüm oyunu

İstanbul Küçükçekmece Beşyol'da Suriyeli çocukların saçtığı tehlike bir okuyucumuzun kamerasına böyle takıldı

_

MYNET HABER MERKEZİ_

İstanbul'da sık sık gündeme gelen Suriyelilerle ilgili görüntülere bir yenisi daha eklendi.

05309469500 numaralı MYNET WhatsApp Haber Hattımıza ulaşan bir okuyucumuz E5'te karşılaştığı şoke eden görüntüyü cep telefonuyla kaydedip bize ulaştırdı.

GÖRÜNTÜ GERÇEKTEN TÜYLER ÜRPERTEN CİNSTEN

İstanbul Küçükçekmece Beşyol'da Suriyeli çocukların saçtığı tehlike kameralara yansıdı. Okuyucumuzun kaydettiği videodaki görüntülere göre E5'in ortasında akan trafikte toplanan bir grup Suriyeli çocuk anlamsızca karşıdan karşıya geçip hızla akan arabaların arasında hem trafiği büyük tehlikeye sokuyor hem de hayatlarını hiçe sayıyor.

EMNİYET BİR AN ÖNCE ÖNLEM ALMALI

Bu görüntüler son zamanlarda birçok okuyucumuz tarafından bize sık sık gelmeye başladı. Emniyet yetkilileri E5'teki bu ölüm oyununa bir an önce önlem almalı. Zira bu görüntüler yakın zamanda çok büyük bir facia haberini beraberinde getirecek gibi. Suriyeli bir çocuğun ya da çocukların ölüm haberinin gelmesi an meselesi. Bize iletilen bu videoda sürücülerin yaşadığı büyük tehlike an be an gözler önüne seriliyor. Dileğimiz Emniyetin ilgili birimlerinin bu tehlikeyi ve videomuzu bir an evvel görmesi gereken uygulamanın hemen devreye sokulmasıdır.

Haberinizi yollayın gündemi siz belirleyin...

Mynet'in 'olayın içinden haber hattı'na görüntü ve bilgi göndererek gönüllü muhabirimiz olabilirsiniz.

Mynet WhatsApp Haber Hattı Numarası: 0530 946 95 00

NOT: WhatsApp hattımıza gün içinde yüzlerce görüntü, video ve haber düşmektedir. Tahmin edersiniz ki aşırı bir yoğunluk oluşmaktadır. Haberleriniz görevli editör arkadaşlarımız tarafından sırasıyla değerlendirilmekte ve kullanılmaya çalışılmaktadır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler