HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Edirne'de 3 araç kaza yaptı: 3 ölü, 10 yaralı

Edirne'nin keşan ilçesine bağlı mecidiye beldesinde 3 araç birbirine girdi

Edirne'de 3 araç kaza yaptı: 3 ölü, 10 yaralı

EDİRNE (İHA) - Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Mecidiye beldesi yakınlarında üç aracın karıştığı trafik kazasında, 1' çocuk 2 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mecidiye beldesinden Keşan istikametine seyreden Lokman Koçak yönetimindeki 34 VC 3549 plakalı otomobil, lastiği patlaması nedeniyle, Mecidiye beldesinde bulunan benzin istasyonunda lastiğini değiştirdikten sonra yola çıktı. Mecidiye beldesi ile Dişbudak köyü arasında değiştirilen lastiği inen araç, karşı şeride geçti. Karşı yönden gelen ve Refik Teber yönetimindeki 37 PN 408 plakalı otomobille çarpışan araç, daha sonra yoldan çıktı. Bu sırada arkasından gelen Bülent Tabak yönetimindeki 34 ZA 6685 plakalı otomobil de Lokman Koçak yönetimindeki araca arkadan çarptı. Kazada, 37 PN 408 plakalı otomobilin şoförü Refik Teber, araç içinde feci şekilde sıkışarak hayatını kaybederken, 34 ZA 6685 plakalı otomobilde bulunan 4 yaşındaki Elif Tabak da hayatını kaybetti.

Kaza sonrasında ise olay yerinde adeta can pazarı yaşandı. Keşan, Enez ve Erikli’den çok sayıda ambulansın sevk edildiği kazada, 34 ZA 6685 plakalı otomobilde bulunan Bülent Tabak, Muhammet Tabak, Sevil Tabak, 34 VC 3549 plakalı otomobilde bulunan Şükran Koçak, Berna Koçak, Betül Koçak ve Lokman Koçak, 37 PN 408 plakalı otomobilde bulunan Şeyda Teber ve Semra Teber yaralandı. Yaralılar, olay yerinde bulunan ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

Yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu ve acilen ameliyata alındığı öğrenilirken, diğer yaralıların ise durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Keşan Devlet Hastanesi’nde tüm uzman doktorlar görev başına çağırılırken, Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu da olay yerine gelerek kazayla ilgili bilgi aldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler