HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Edirne'de ilginç kaza

Edirne'de ilginç bir kaza yaşandı. Polis ekibini görünce panik yapan sürücü, önce trafik hunilerine, ardından polis otosuna çarptı.

Kazada otomobil sürücü ile birlikte 3 kişi yaralanırken, polis ekipleri kazayı yara almadan atlattı.

Kaza, saat 11.00 sıralarında Edirne - Havsa D 100 yolu 35. kilometrede meydana geldi. Trafik hunilerini dizerek uygulamaya başlayan ekipleri gören 59 YK 215 plakalı aracın sürücüsü Ali Kızgın panik yaparak önce trafik hunilerine çarptı ve takla atmaya başladı. A1 belgeli sürücünün kullandığı otomobil takla atarak ekip otosuna çarptı. Kaza da sürücü ile birlikte araçta bulunan Yakup Öztürkkan ve Pınar Özen yaralanırken, Polis memurları Erdoğan Yılmaz ve Çağlar Karapınar kazayı yara almadan atlattı.

Kaza yapan otomobilde bulunan bir yolcu ise "Ben araçta gazete okuyordum, birden bire polisleri görünce panik yaptı ve takla atmaya başladık" dedi.

Kaza sırasında ekip otosunda bulunan polis memuru ise "Ben sağda oturuyordum, duracak sandım ama durmayınca bende kapıyı açarak kaçtım. Dubalarımızı dizdik, yolu daralttık ve normal uygulama yapıyorduk" şeklinde konuştu.

Kazada yaralanan ve Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu belirtilirken, kısmen trafiğe kapanan yol aracın çekilmesinin ardından tekrar trafiğe açıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler