HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Edirne'de uzman çavuş dehşeti

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde, evli ve 2 çocuk babası olan sevgilisi uzman çavuş Adem S. (38) tarafından öldürüldüğü iddia edilen lise öğrencisi Gözde Ç. (16) gözyaşları arasında toprağa verildi.

Edirne'de uzman çavuş dehşeti

EDİRNE (İHA) - Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde, evli ve 2 çocuk babası olan sevgilisi uzman çavuş Adem S. (38) tarafından öldürüldüğü iddia edilen lise öğrencisi Gözde Ç. (16) gözyaşları arasında toprağa verildi.

Koluna çamaşır suyu enjekte ederek intihar etmek istediği öğrenilen Adem S. ise hastanedeki tedavisinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İpsala İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli evli ve 2 çocuk babası uzman çavuş Adem S. iddiaya göre, İpsala Anadolu Lisesi'nde yatılı olarak okuyan 16 yaşındaki Özge Ç. ile tanıştı ve arkadaş oldular. Daha sonra ise Özge Ç. ikiz kız kardeşi Gözde ile Adem S'yi tanıştırdı. Bu tanışmanın ardından Adem S. ile Gözde Ç. sevgili oldu. Aradan geçen sürenin ardından ise iddiaya göre Gözde Ç., İpsala'da yaşayan sevgilisi Adem S'nin eşini aradı ve "Biz birbirimizi seviyoruz. Bırak Adem'i" dedi.

Bunun üzerine Adem S. ile eşi arasında tartışma çıktı. Tartışmadan sonra Adem S'nin eşi 2 çocuğunu da yanına alarak evi terk etti. Önceki gün ise Adem S. ile Gözde Ç. bu konu yüzünden Uzunköprü Çamlık mevkiindeki Avcılar ve Atıcılar Derneği'ne ait atış poligonunda tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından ise iddiaya göre Adem S. beylik tabancası ile Gözde Ç'yi başına sıktığı tek kurşunla öldürüp, kaçtı.

Gözde Ç'nin ailesi kızlarının kayıp olduğunu bildirmesinin ardından araştırma başlatan polis ve jandarma, poligonda Gözde Ç'nin cansız bedenini buldu. Olayı soruşturan jandarma ekipleri, Gözde Ç'nin İpsala İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli uzman çavuş Adem S. ile arkadaşlığı bulunduğunu öğrendi. Adem S'nin evine giden jandarma ekipleri, koluna şırınga ile çamaşır suyu enjekte ederek intihar etmek isteyen uzman çavuşu yarı baygın halde bularak Uzunköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Çakır Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Enjekte ettiği çamaşır suyu damarından içeri girmediği tespit edilen Adem S. daha sonra taburcu edildi. Adem S. çıkartıldığı mahkemece tutuklandıktan sonra Gelibolu'daki Askeri Cezaevi'ne gönderildi.

Otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Gözde Ç'nin cansız bedeni sabah saatlerinde baba ocağına getirildi. Gözde Ç. daha sonra öğle vakti Muradiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında ilçe mezarlığında toprağa verildi. Genç kızın, sinir krizleri geçiren ikiz kardeşi Özge'yi ise arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Baba Besim Ç. ise taziyeleri kabul etti.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler