HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Edirne’ye nakil edilen Çakıcı’ya alkışlı karşılama

Tekirdağ Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde hükümlü olan Alaattin Çakıcı, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü kararıyla Edirne’deki Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevine nakledildi.

Edirne’ye nakil edilen Çakıcı’ya alkışlı karşılama

Çakıcı’nın yakınları, dostları ve arkadaşları ring aracının cezaevine girişi sırasında alkışlarıyla destek oldu.

Hakkında 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve Tekirdağ Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevinde tutulan Alaattin Çakıcı, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü kararıyla Edirne’deki Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevine nakledildi. Tekirdağ’da cezaevinden ring aracına bindirilen Çakıcı’ya destek olmak için 50 kadar yakını, dostu ve arkadaşı Edirne Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi önüne geldi. Alaattin Çakıcı’nın çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyen İsmail Güngör şöyle dedi:

"Ben Çakıcı’nın kan kardeşiyim, 7 yaşından beri beraberiz. Annemiz, babamız ayrı olsa bile öz kardeş gibiyiz. Tekirdağ’dan Edirne’ye nakil ediliyor. Biz de onu desteklemek için bekliyoruz. 20 ay sonra tahliye olunca bu memleket gerçek bir vatansevere kavuşacak."

2 YIL SONRA ÇIKACAK

Polis ve jandarma ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı Edirne Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevine getirilen Alaattin Çakıcı’nın bulunduğu aracın geçişi sırasında toplananlar alkışlarıyla destek verdi. Alaattin Çakıcı’nın avukatı Gökhan Kılıç, nakil kararının idareye ait olduğunu ifade ederek, "Çakıcı, 2018 yılının 10’ncu ayında cezaevinden çıkacak. Sevk nedeni bizden kaynaklı değil idarenin inisiyatifinde, kendi tasarrufu" diye konuştu.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler