HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Egzoz gazı ile intihar etti

Ankara'da 41 yaşındaki Fatih Karagöz, Çubuk İlçesi'nde park ettiği arkadaşına ait otomobilin egzoz gazını hortumla aracın camından içeri vererek intihar etti.

Ankara'da ticaretle uğraşan ve Mamak'ta oturan evli ve 2 çocuk babası Fatih Karagöz, iddiaya göre piyasaya borcunu ödemekte zorlanınca bunalıma girdi.

Karagüz, dün akşam ortağına ait 06 GIH 43 plakalı otomobili alarak Ankara'nın Çubuk İlçesi'ndeki Kapaklı Mahallesi Keçikale Mevkii'ne geldi. Burada hortumun bir ucunu otomobilin egzozuna bağlayan Karagöz, diğer ucunu da aracının camından içeri bantla yapıştırdı. Karagöz, aracı çalıştırarak gazın içeri girmesini sağladı. Karagöz'ün önceden ilaç aldığı öne sürüldü. Arac, yakıtı bitinceye kadar çalıştıktan sonra kediliğinden durdu.

İlçede vişne yetiştirdiği alana giderken araç ve hortumdan şüphelenen 55 yaşındaki Veysel Arpalık, durumu muhtar Şakir Acıelma'ya, muhtar da jandarmaya haber verdi. Sevk edilen jandarma otomobilin içinde erkek cesedi buldu. Jandarmanın yaptığı ilk incelemede, otomobilin şoför koltuğunda bulunan cesedin Fatih Karagöz'e ait olduğu tespit edildi. Jandarma ekipleri ve savcının yaptığı inceleme ardından Karagöz'ün cesedi, Çubuk Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Araç olay yerinden kaldırılırken soruşturma başlatıldı.

Görgü tanıkları, aynı otomobilin daha önce bölgeye bir kaç kez geldiğini gördüklerini anlattı.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler