HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

El yapımı bomba fünyeyle patlatıldı

Cizre'de izinsiz gösteri düzenlemek isteyen yüzleri maskeli göstericilerin yola bıraktıkları el yapımı bomba fünyeyle patlatıldı.

Cizre'de izinsiz gösteri yapmak isteyen yüzleri maskeli bir grup gösterici piknik tüpünden yapılmış el yapımı bombayı yola koyup trafiği kapattı. Gösterici grup olay yerine sevk edilen polis zırhlı araçlarına da molotof kokteylleriyle saldırdı. Polis göstericilere gaz bombaları ile müdahale etti. Göstericiler polisin müdahalesi ile ara sokaklara kaçtı.

Güvenlik güçleri daha sonra köprüyü araç trafiğine kapattıktan sonra çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Yola bırakılan bomba düzenekli piknik tüpü nedeni ile köprünün her iki tarafında uzun araç kuyrukları oluştu.

Köprü üzerinde ve çevresinde güvenlik önlemlerinin alınmasından sonra bomba imha uzmanları bomba üzerinde ve etrafında incelemeler yaptıktan sonra bombayı fünye ile patlatarak etkisiz hale getirdi. Bombanın imha edilmesinden sonra çevredeki esnaf ve vatandaşlarda nefes aldı. Yola bırakılan bomba nedeni ile yaklaşık bir saat trafiğe kapalı kalan Yafes Caddesi tekrardan ulaşıma açıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler